Ciocan rotopercutor HR2470 Makita

Promoție

Time left to buy:

Stoc: În stoc
Cod articol: 9859
SKU: 13137
Producator: Makita

3.950,00Lei 3.660,00Lei
Reducerea dvs.: 290,00Lei -7 %
Ați găsit mai ieftin?

Descriere scurtă

Ciocanul rotopercutor Makita HR2470 este o scula electrica puternica, ergonomica si sigura, dotata cu un motor de 780 W, utilizat pentru lucrari de reparatii si constructii de diferita complexitate. F... Citiți mai multe...


Caracteristici generale

Putere - 780 Wt
Toate atributele


Atenție
Atenție 1

Atenție 1

Prețul nu este ofertă publică. Este în scopuri orientative! Verificați la tel. 069190582

Ciocanul rotopercutor Makita HR2470 este o scula electrica puternica, ergonomica si sigura, dotata cu un motor de 780 W, utilizat pentru lucrari de reparatii si constructii de diferita complexitate. Functioneaza prin 3 moduri de operare: rotatie, rotatie cu percutie si percutie, care permit o gaurire mai usoara si mai sigura a suprafetelor din beton, piatra si caramida. Este echipat cu doua mandrine, SDS-PLUS si mandrina rapida, care permite schimbarea usoara a accesoriilor. Procesul de lucru poate fi sigur intrucit limitatorul de cuplu va opri functionarea ciocanului in momentul in care se intilneste cu armatura, iar viteza optima de lucru poate fi selectata usor, datorita controlului electronic al turatiei.

Makita este o companie din Japonia, care in prezent este lider pe piata in productia de scule electrice calitative, cu o experienta de 105 ani. Makita este furnizorul nostru de incredere pentru produse durabile si de calitate.

Date tehnice
Putere 780 Wt

Scrie o recenzie

Notă: marcajul HTML nu este acceptat! Folosiți text simplu.