Mașină de ascuțit ProCraft MS 350

Promoție

Time left to buy:

Stoc: În stoc
Cod articol: 290
SKU: 12861
Producator: ProCraft

800,00Lei 750,00Lei
Reducerea dvs.: 50,00Lei -6 %
Ați găsit mai ieftin?

Descriere scurtă

Mașină universală de rectificat cu arbore flexibil Procraft MS350. Instrumentul combină 4 mașini diferite situate într-o singură carcasă. Datorită acestui fapt, este folosit nu numai pentru ascuțirea burghiilor, ci și pe... Citiți mai multe...Atenție
Atenție 1

Atenție 1

Prețul nu este ofertă publică. Este în scopuri orientative! Verificați la tel. 069190582

Mașină universală de rectificat cu arbore flexibil Procraft MS350. Instrumentul combină 4 mașini diferite situate într-o singură carcasă. Datorită acestui fapt, este folosit nu numai pentru ascuțirea burghiilor, ci și pentru ascuțirea lamelor, cuțitelor, foarfecelor, dălților. Un arbore flexibil suplimentar cu un colț de 3,2 mm vă permite să utilizați scula ca burghiu.
Mașina în sine este suficient de mică pentru a ocupa cu ușurință spațiu pe o masă mică, raft sau pervaz. Baza inferioară este echipată cu picioare de cauciuc, ceea ce creează o poziție stabilă. Motorul electric de 350 de wați accelerează discul diamantat la 6700 rpm.În plus, motorul este liniștit și fără vibrații.Mașină universală de rectificat cu arbore flexibil Procraft MS350. Instrumentul combină 4 mașini diferite situate într-o singură carcasă. Datorită acestui fapt, este folosit nu numai pentru ascuțirea burghiilor, ci și pentru ascuțirea lamelor, cuțitelor, foarfecelor, dălților. Un arbore flexibil suplimentar cu un colț de 3,2 mm vă permite să utilizați scula ca burghiu.
Mașina în sine este suficient de mică pentru a ocupa cu ușurință spațiu pe o masă mică, raft sau pervaz. Baza inferioară este echipată cu picioare de cauciuc, ceea ce creează o poziție stabilă. Motorul electric de 350 W accelerează discul diamantat la 6700 rpm.În plus, motorul este liniștit și fără vibrații.

Scrie o recenzie

Notă: marcajul HTML nu este acceptat! Folosiți text simplu.